Hodinka za námi, Hodinka před námi

Včera se po delší době uskutečnila Hodinka s mistrem – Jiřím Štočkem. V článku najdete krátké ohlédnutí a také pozvánku na další Hodinku, tentokrát s Vlastimilem Babulou.

Jiří Štoček, podle vlastních slov neblicá moc často (povětšinou tak na MČR) a na internetu už vůbec ne. I přes tento handicap si ale 3. hráč českého žebříčku vedl skvěle.

Odehrál celkem 10 partií s celkovým skóre +8=0-2. Zde je nutno zmínit, že jedna z prohraných partií byla hrána tempem 3+0 místo 3+2, čehož si zřejmě kvůli poutavému komentování dění na šachovnici velmistr nevšiml a ve zcela jasně vyhrané pozici prohrál na čas. Na závěr ještě sehrál s nejvytrvalejším uživatelem odvetnou partii a završil tak počet výher na 9.

I když se vysílání nevyhnuly problémy s nižší hlasitostí komentáře, tak se přihlížející i mistr dobře bavili, čehož důkazem je, že původně plánovaná hodina se nakonec protáhla na hodinu a půl  :usmev: Nejen za tuto výdrž, ale i vstřícnost bych chtěl na tomto místě Jiřímu Štočkovi zvlášť poděkovat.

Na závěr bych vás rád pozval na příští Hodinku s mistrem, do které přijal pozvání další český reprezentant – Vlastimil Babula. Hraje se už toto úterý 7.4. od 18:00, opět tempem 3+2 na YouTube kanálu šachy.cz

0 0 hlas
Hodnocení článku
Líbí se Vám tento článek? Sdílejte ho pomocí tlačítek níže. Děkujeme  :mrknuti:
Upozorňování
Upozornit na
guest
Žádný komentář
Inline Feedbacks
View all comments
0
Zajímá nás co si myslíte, směle komentujte.x
()
x