On-line krajské turnaje: V úterý vítězí Gusta Brejník, v pátek Dan Kolář před Jiřím a Alešem Horákem

Turnaje on-line bez omezení věku se hrály v úterý a v pátek jako přípravy na sobotní MČR, tempem 3 min + 1 sec za tah. Účastníkům se líbilo, pokračování 7.5. v 19:30 (na 120 minut), ale již klasikou 3 min + 2 vt za tah. Přihlášky ZDE nejpozději 27.4. 
Včera ve velmi silně obsazeném turnaji zvítězil naprosto překvapivě finišem Daniel Kolář (Spartak Ústí – již neaktivní), na fotce,před Jiřím Horákem a jeho synem Alešem Horákem (oba Údlice), kteří turnaj téměř po celou vedli. Až dále 4. skončil nejvýše nasazení Ondra Toman (on-line 2480 z Údlic) a 5. Jarda Šulc (téměř 2300 elo,  z Povrlů)
V úterním turnaji naopak přefinišoval první nasazený Gusta Brejník (SK Litoměřice) Dana Koláře až na cílové čáře, třetí skončil Pavel Chrz.
nick vers. jméno úterý  a nick vers. jméno pátek      výsledky úterý    výsledky pátek
A ještě hádanka, kdo jsou dva dnešní velmistři (kromě bronzového Dana Koláře) na této FOTCE ?  Daniel Kolář sice už šachy nehraje aktivně, dříve 2.liga + KP za Sp. Ústí ale na on-line si rád zahraje. Dan byl talentovaným úspěšným mládežníkem a na silně obsazeném mezinárodním turnaji ho vidíme na bronzovém stupínku do 12 let. Kdo jsou „žáčkové“ a součastní velmistři na 1. a 2.místě? Dan je ročník 1993 a fotka  je z roku 2005.  Viz číst dál řešení…
číst dál

0 0 hlas
Hodnocení článku
Líbí se Vám tento článek? Sdílejte ho pomocí tlačítek níže. Děkujeme  :mrknuti:
Přečíst celé na ÚKŠS
Upozorňování
Upozornit na
guest
Žádný komentář
Inline Feedbacks
View all comments
0
Zajímá nás co si myslíte, směle komentujte.x
()
x