Vítězové 2. on-line ala Grand Prix: Matěj Hurtík, Franta Mrkvan, Toník Sochor

Ve čtvrtek proběhla 2. turnaj on-line krajské mládežnické ala Grand Prix. Diplomy v příloze v neděli. Třetí, a poslední, bude ve čtvrtek 7.5. v 15.hodin (na 3 hodiny starší a 2,5 hodiny mladší). Přihlášky zde doplněny nejpozději 27.4.
Velká bojovnost všech a také …. chtěl bych ocenit úroveň chatové diskuse našich mladých při a po turnaji, mnohokrát ocenění hry soupeře, blahopřání kamarádům/soupeřům i poděkování pořadatelům s tím, že se moc líbilo, vše jak u starších tak i mladších. Skvělé parta, fajn, díky vám. Jo a pokud peprnější slovo náhodou ujelo, tak jen a pouze, v rámci sebekritiky 🙂 .
V dorostu zvítězil Matěj Hurtík (Novoborský ŠK) před Danem Maškem (SK Děčín) a Frantou Mrkvanem (Spartak Ústí).Krajské virtuální medaile: Zlatá – Dan Mašek, stříbro Franta Mrkvan, bronz Míra Jirásko (CHESS Most).
Ve starších žácích (celkově i za kraj) zlato získal Franta Mrkvan, stříbro Míra Jirásko a bronz Marek Šíp (Spartak Ústí).
Mladší žáci se stali kořistí Toníka Sochora (Zikuda Turnov) ročník 2012!, druhý Ondra Stibor (Šachy Chlumec), třetí Šimon Medek (KŠ Štětí).Krajské virtuální medaile: zlato – Ondra Stibor, stříbro – Šimon Medek, bronz Štěpán Kleker (také KŠ Štětí).   
nicky vers. jména:  dorost (z toho 2005 a ml. starší žáci)   mladší   Pořadí:   dorost + starší žáci  mladší 

0 0 hlas
Hodnocení článku
Líbí se Vám tento článek? Sdílejte ho pomocí tlačítek níže. Děkujeme  :mrknuti:
Přečíst celé na ÚKŠS
Upozorňování
Upozornit na
guest
Žádný komentář
Inline Feedbacks
View all comments
0
Zajímá nás co si myslíte, směle komentujte.x
()
x