Palčivé výzvy šachových soutěží

Doba je zvláštní. Musíme čelit různým výzvám a často ani nevíme jakým. A aby toho nebylo málo, občas si ještě nějaké výzvy sami vymyslíme. Nejspíš asi proto, abychom se nenudili 🙂 Soutěže ještě nezačaly, ale mimo klasických nudných sportovních výzev jako je třeba vyhrát titul nebo nespadnout, už máme „na stole“ i výzvy méně tradiční…

Výzva 1 – tzv. Žilkova
Jedná se o veřejný příslib aktuálně 5. hráče českého žebříčku, že: „Jestli se tahle sezóna normálně dohraje, tak snad sežeru toho obrovskýho zelenýho plyšáka…“

Komentář redakce: šachy máme rádi a nyní si přejeme o to víc, aby se soutěže odehrály, protože ze souboje Štěpána  s Alienem by mohl být parádní stream! Snad to klapne… pokud by byl osud plyšáka skutečně zpečetěn, slibujeme, že pro případný přenos seženeme dalšího komentátora, protože komentovat s plnou pusou se nesluší  :mrknuti:

Výzva 2 – tzv. Turingova
Začínají šachové soutěže družstev. Zvládneme rozlišit stroje od lidí nebo i letos uvidíme nějaké nečekané hrdiny? Neměla by se pro jistotu, v rámci zjednodušení boje, zakázat i nadměrná konzumace ryb?  :pohoda:

Komentář redakce: I proto, že se jedná o problém tradiční, věříme, že se případné pokusy o nečestné a nesportovní chování podaří eliminovat. V opačném případě můžeme pro inspiraci nabídnout SchWindlerův seznam  :usmev:

Víte o nějaké další výzvě? Napište nám, rádi se o ni podělíme  :to-zvladneme:

 

 

 

5 2 hlasů
Hodnocení článku
Líbí se Vám tento článek? Sdílejte ho pomocí tlačítek níže. Děkujeme  :mrknuti:
Upozorňování
Upozornit na
guest
Žádný komentář
Inline Feedbacks
View all comments
0
Zajímá nás co si myslíte, směle komentujte.x
()
x