Seriál Palučinské online šachové ligy pokračuje už 4. turnajem v úterý 17. 11. v 18:00

Palučinská online šachová liga už má za sebou uspořádané tři turnaje a mnoho se jich ještě chystá!
Turnaje se konají každé úterý od 18:00 se živým streamem, který začíná už v 17:30.

První turnaj v této lize byl blitz turnaj s tempem 3+2. Tento turnaj si zahrálo 68 lidí a na stupni vítězů skončili: 1. místo: Kilián Slovák, 2. místo: Štěpán Hrbek, 3. místo: Petr Brož. Měli jsme při turnaji náš palučinský stream, který vedl především Michal Novotný, kde moderátoři komentovali jednotlivé partie, jak šachově, tak i informačně o hráčích. Stream měl kolem 70 sledujících a měl mezi lidmi velký úspěch.

Streamy Palučin jsou velmi pěkně dělané, jak po technické, tak po komentátorské stránce (pozn. JJ)

druhém turnaji se jednalo o Holanďany, nebo chcete-li Bughouse. Zúčastnilo se přes 45 dvojic! Účastníci byli jak lidé co jezdí na Palučiny, tak i ostatní, například se zúčastnil mladý talent Vašek Finěk. Mezi vítězné dvojice patří: 1. místo: Anonymní hráč & Marek Krása, 2. místo: Matěj Kupsa & Jan Jiroušek, 3. místo: Václav Bartoš & Petr Mach. Při turnaji nesměli samozřejmě chybět naši komentátoři na našem palučinském streamu u kterého se číslo sledujících vyšplhalo na 80 sledujících!

Třetí turnaj byl rapid turnaj s tempem 15 minut. Už od začátku všichni přihlášení věděli, že to bude běh na dlouho trať. Naštěstí se jak moderátoři (tentokrát v pozměněném týmu, ve kterém byl i junior Matěj Kupsa), tak i hráči dobře připravili a turnaj proběhl bez komplikací. Po překvapujících okamžicích, kdy se favoritům nedařilo, jsme po deváté večerní hodině znali vítěze! 1. místo: Petr Mach, 2. místo: Marian Sabol, 3. místo: Lukáš Zelba.

Jako další turnaj v pořadí mají organizátoři naplánovanou disciplínu – Tři šachy vítězí! Tempo bude na 3+2, turnaj zahájíme jako vždy v úterý 17. 11. v 18:00. Těšíme se na všechny účastníky! Nezapomeňte na náš stream, který začíná vždy 30 minut před začátkem turnaje (v 17:30). Naši moderátoři se na Vás už moc těší!

Liga nebude zakončena jen tak obyčejně, ale na jejím konci bude turnaj vítězů ze všech turnajů! Z finálového turnaje vyjde jediný šampion palučinské online ligy 2020! Počet turnajů v lize zatím nevíme, ale naše disciplíny se budou líbit i lidem, kteří šachy nehrají nijak profesionálně! Máme radost, že se lidé i v takových těžkých dobách, jako je tato, věnují aktivně šachům. Jsme rádi za vysokou účast a zájem.

Více informací o jednotlivých turnajích se můžete dozvědět na našich stránkách:
https://www.sachovepaluciny.cz/
https://www.facebook.com/palucinskaskola
https://www.twitch.tv/paluciny (nenechte si ujít náš autentický palučinský stream každé úterý od 17:30 na Twitchi  :mrknuti: )

4.5 2 hlasů
Hodnocení článku
Líbí se Vám tento článek? Sdílejte ho pomocí tlačítek níže. Děkujeme  :mrknuti:
Upozorňování
Upozornit na
guest
Žádný komentář
Inline Feedbacks
View all comments
0
Zajímá nás co si myslíte, směle komentujte.x
()
x