Pokračujeme on-line: Západní uragán vers. Východní záře a další turnaje

Další týden on-line turnajů je již připraven. Níže on-line turnaje s jejich vítězi: Lukáš Lev (Grand Prix), Jan Rubeš, Jiří Horák (oba blesk) a o 60 partiích dospělí vers mládež. 
Čtvrtek 26.11. turnaj mládeže, 2002 a mladší, pořádá Šimon Peroutka.Nejprve do týmu ÚKŠS a pak do turnaje   10 min + 2 sec.
Pátek do 17:00 jsou Vaše přihlášky na sobotní (28.11.) zápas od 18:00 h:Západní uragán vers. Východní zářeZápas týmů bez rozdílu věku na 60 min + 20 sec/ tah pro hráče, pořádá Pavel Chrz s kapitány.  Kapitánují, rozdělí týmy, určí sestavy: Míra Jirásko z Mostu (západ) a Franta Mrkvan z Ústí nL (východ).Hlaste se zde V pátek večer „vydraftují“ kapitáni s ohleden na stejný počet, stejnou sílu týmů a geografické rozdělení hráčů, které však není nutnou podmínkou (více, aby týmy byly vyrovnané). Sestaví soupisky dle výkonnsoti a tím určí dvojice, losnou o barvu na lichých deskách a ve 20.h. v pátek bude zveřejněno zde. Jde o to si zahrát, každý tedy 1 vážnou partii se soupeřem z druhého týmu. Týmový boj je k tomu přidán, jako soutěživý prvek.   
Neděle 29.11. (17:30) blesk 3 min + 2 sec./t, 11 kolTradiční nedělní blicák pro náš kraj a přátele kraje, pořádá Šimon PeroutkaNejprve do týmu ÚKŠS a pak do turnaje
Výsledky předchozích turnajů  ….  
číst dál

0 0 hlas
Hodnocení článku
Líbí se Vám tento článek? Sdílejte ho pomocí tlačítek níže. Děkujeme  :mrknuti:
Přečíst celé na ÚKŠS
Upozorňování
Upozornit na
guest
Žádný komentář
Inline Feedbacks
View all comments
0
Zajímá nás co si myslíte, směle komentujte.x
()
x