Lázeňská sezóna 2022 v Teplicích: Opět přivítá šachy

V minulosti byla připravena v doprovodném programu Lázeňské sezóny v Teplicích šachová simultánka. Tato byla velmi sledována a mnoho hráčů kraje včetně mládeže na ní hrálo dobré šachy s pozvaným hostem. Akce byla mířena na popularizaci šachu v ÚSteckém kraji a v Teplicích. Jelikož již několik let nejsou šachy součástí tohoto programu, rozhodli se členové Šachového klubu Teplice oslovit Dům kultury a začít vyjednávat opětovné zařazení šachové simultánky na program Lázeňské sezóny 2022. Šachový klub Teplice chce tímto krokem podpořit rozvoj šachové hry a dostat do povědomí veřejnosti hru jako takovou. Tato akce bude také sloužit jako náborová pro pořádající klub.
Již dnes Vám mohou pořadatlé dát nahlédnout pod „pokličku“ a sdělit, že pro všechny zájemce budou nově připraveny online šachovnice (simultánku bude moci sledovat online) a jedním z hostů bude i zahraniční hráč. Více se veřejnost dozví po dokončených všech jednání.
Pořadatelé věří, že se všem bude na Lázeňské sezóně 2022 líbit, a příjdou si zahrát dobré šachy s Šachovým klubem Teplice a jeho hosty.
Milan Maščák

0 0 hlas
Hodnocení článku
Líbí se Vám tento článek? Sdílejte ho pomocí tlačítek níže. Děkujeme  :mrknuti:
Přečíst celé na ÚKŠS
Upozorňování
Upozornit na
guest
Žádný komentář
Inline Feedbacks
View all comments
0
Zajímá nás co si myslíte, směle komentujte.x
()
x