Ve Šlapanicích vše bere IM Neklan Vyskočil

Šlapanický turnaj Líté boje pod radničním mečem pořádaný spolkem Kavka se v sobotu 18. září dožil svého pátého ročníku. Ve své podstatě hospodský turnaj láká jak neregistrované amatéry, tak tituly ověnčené hráče, kteří si na něj najdou cestu i ze vzdálených destinací zahraniční nevyjímaje. Klasický formát sedmikolového rapidu 2×20 bez přídavku slibuje napětí v jednotlivých kolech až do samotného závěru. To se potvrdilo i letos, kdy po pátém i po šestém kole vše vypadalo ještě zcela jinak, než na samotném konci turnaje.

Nakonec se zaslouženým vítězem stal IM Neklan Vyskočil (za ním pak CM Vít Bureš, IM Pavel Zpěvák, CM Oskar Hájek a IM Kirill Burdalev).


Nejlepší ženou byla Zdeňka Vránová, nejlepším seniorem stále svěží CM František Vykydal a nejlepším juniorem Oliver Král.

Pořadatelé u příležitosti polojubilea připravili i speciální cenu dárkového víkendového pobytového balíčku pro dvě osoby, pro kterou zvolili formu tomboly. Losování ale jen potvrdilo, kdo měl 18. září úspěšný den: vylosován nebyl nikdo jiný než vítěz turnaje  :usmev: .

Turnaj bezchybně odřídil IM Jaroslav Bureš.

Výsledky turnaje naleznete na webu chess-results.

5 1 hlas
Hodnocení článku
Líbí se Vám tento článek? Sdílejte ho pomocí tlačítek níže. Děkujeme  :mrknuti:
Upozorňování
Upozornit na
guest
Žádný komentář
Inline Feedbacks
View all comments
0
Zajímá nás co si myslíte, směle komentujte.x
()
x