„Když oni inženýrku, tak my doktora!“

Pan Zdeněk Troška mi snad promine, že jsem bez jeho svolení převzal slova filmové paní Škopkové jako  nadpis článku. Ale má to své opodstatnění 🙂

 

Není to tak dávno, co na webu ŠSČR vyšel článek s nadpisem Vyhodnocení konkurzu na pořadatele Mistrovství Moravy a Slezska 2024.
Z článku vyplývá, že konkurs vyhrál klub Slavia Orlová, ale jsou tam i jiné věci. Je tam i zmínka o tom, že konkursu se zúčastnil i jiný subjekt a že (jako obvykle…) použil všechny možné „páky“, aby v konkursu uspěl.
Nedalo mi to a i když na web nss.cz běžně nechodím (nezajímá mě politika, ani zda umí ChatGPT psát x-krát lépe než lidští autoři článků), neodolal jsem a na jinou nabídku(?) jsem se podíval.
Navíc mě popíchl jeden „sledovatel“ vícero webů, že prý měli někde v Lídlu slevu na rum a mně to uniklo  :usmev: . Narážel na vtipný komentář mého jemně ironického komentáře, v němž jsem ocenil, že ani hollywoodské hvězdy nezískají za den 2000 sledovatelů, pokud „nepředhodí“ sledovatelům nějakou kost, což se údajně Rychlým Prachům podařilo.

Můj tehdejší stručný příspěvek, který jsem opravdu nepsal v nejstřízlivějším stavu, okomentoval anonymní komentátor XDAVX X.
Pán mi přijde „absurdně vtipný“ a rozhodně dle jeho příspěvků nebude „nejostřejší tužka v penálu“   :smich: (a to nemluvím o penálu premianta  :usmev: ).
V jednom komentáři například anonymní XDAVX X kárá svého anonymního názorového oponenta:
„Ze by ses nam predstavil ty zbabely klaune? Za klavesnici je kazdy idiot odvazny, ale potom se kazdy boji zverejnit sve jmeno!“
Nezbývá než souhlasit, za klávesnicí je každý idiot odvážný, o čemž svědčí i příspěvek uživatele, který má svou vypovídací „hodnotu“  :smich:  :smich:  :smich: .

 

 

 

Uživatel XDAVX X byl blízko, ale bohužel, ani tentokrát se netrefil  :usmev: . Nezmýlil se v hodnocení mého stavu, ale v množství vypitého C2H5OH  :smich: .
Normálnímu člověku (nemluvím o „absolutních“ abstinentech jako jsou David Navara nebo Limonádový Joe), uvyklému na jisté dávky alkoholu, nestačí dvě deci rumu ani na otevření webu nss.cz. Po větším množství si odvážnější uživatel dovolí rozkliknout i nějaký nadpis (který je vždy s velkými písmeny na začátku každého slova  :smich: ) a když si člověk „dopřeje“ ještě o trochu více, riskne i přečtení textu, popřípadě (ale to už je fakt jen pro otrlé pijany) i komentářů.
Pravda, jistě se najdou nepijáci, kteří to zvládnou i bez omámení smyslů, ale moc jich nebude.
Vlastně bych měl osobně anonymnímu uživateli s nickem XDAVX X poděkovat (jde to vůbec?), protože mě jeho komentář (vida! I tupá tužka se občas hodí…) po vypití adekvátního množství C2H5OH dovedl k článku společnosti Rychlý Prachy Šachy  :usmev: , z nějž jsem zjistil, že:

Konkurs na pořadatelství vyhrál klub Slavia Orlová, spolek Rychlý Prachy Šachy „ostrouhal mrkvičku“ .

Ale pozor! V článku (?) na webu spolku Rychlý Prachy Šachy se objevil názor, že se vše dalo udělat levněji (a za tím, že to nevyšlo, prý stojí jedna osoba  :smich: , to už je slušná obsese).

Souhlasím s tím, že by se to dalo udělat levněji a dokonce ještě mnohem levněji, než by to dokázal spolek Rychlý Prachy Šachy  :usmev: .

A jsme u toho  :usmev: . MY to dokážeme ještě levněji!!!
Dovolím si vložit „shrnující screenshot“ ze zmiňovaného webu, který dokládá, že svaz(=Orlová) i Rychlý Prachy Šachy to předražili  :usmev: :

 

A jaká je NAŠE nabídka?

Ubytování, strava, jídlo (je rozdíl ve stravě a jídlu???) , startovné pro jedno dítě:  1000,- (startovné) + ubytování 450,- + stravné 0,- = 1450,- (!)
Ubytování, strava, jídlo pro doprovod: 450,- Kč (!!!)
Bydlení v jednom místě, jídlo ve formě „divokého bufetu“
Vklad do turnaje: 1000,-Kč
Cenový fond: 25 000,- (v závislosti na dotacích ze svazu)

 

To znamená:
Vítězná nabídka pro jedno dítě: 10 080,- Kč
Nabídka Rychlých Prachů pro jedno dítě : 6 710,- Kč
Naše nabídka: 1 450,- Kč

Jedno dítě, startovné a doprovod, vítězná nabídka: 18 660,- Kč
Nabídky Rychlých Prachů: 13 070,- Kč
Naše nabídka: 1 900,- !!!

Úspora oproti vítězné nabídce : 18 660 – 1 900 = 16 760,-
Úspora oproti konkurenční nabídce: 13 070 – 1900 = 11 770,- !!!

Zbytečně se necháte obírat. Vždy se dá najít levnější varianta, stačí jen chtít.

Náš návrh je až směšně jednoduchý:
Využijeme louky v obci Karviná-Louky. Ideální místo a prostor pro šachy. Účastníci mohou být ubytování ve dvou až čtyřlůžkových stanech, které ZDARMA zapůjčíme.
K dispozici bude tzv. „divoký bufet“ , tedy …co si kdo „uloví“ nebo „nakrade“ , to si také sežere  :usmev: .
Výhody našeho stravování jsou nesporné. Na své si přijdou vegani (v okolí je spousta neoplocených usedlostí, kde se pěstuje zelenina), ale i ostatní.
Zajíci, srny, ježci, veverky. Základní nabídka „divokého bufetu“ .
Neměli jste nikdy k snídani veverčí steak? Nevadí! U nás jej můžete ochutnat a k obědu doporučujeme ježka na smetaně.

Ubytovací prostory budou od hracích prostor odděleny „dvojitým jištěním“ . U ubytovací zóny postačí ostnatý drát, u hrací místnosti použijeme elektrický ohradník (vše je bezpečné, napětí max 24 V!) , který se osvědčil i při hlídání ovcí.
Tyto dvě zábrany vlastně vytvoří zónu „nikoho“ , jednoduchou demarkační linii.

Ze severovýchodu bude hrací prostor zabezpečen hraniční řekou Olší (ponašymu OLZA), , na jihozápadu vede kolem hracího prostoru frekventovaná silnice, takže ani z tohoto směru se nedá předpokládat porušování pravidel fair play.  Hrací prostor je nejméně chráněn na jihu, proto tam budou umístěny dvě strážní věže s placenou ochrankou u lehkých kulometů.
Ve stejných prostorách se nacházejí i toalety pro účastníky soutěže.

 

 

K místu hry je výborný dojezd, ve stanici Louky nad Olší stojí prakticky všechny osobní vlaky na trati Bohumín-Mosty u Jablunkova.
Naše nabídka není nijak časově omezená a jsme schopni pořádat jakékoli turnaje, včetně MČR mužů i žen.
Jako potenciální pořadatel si dovolujeme upozornit, že v případě konkursní výhry si vyhrazujeme právo požadovat po svazu vyšší dotace na dopravu z místa ubytování do místa hry (max. 100 000,-Kč) .
Dále si dovolujeme upozornit svazové funkcionáře, že pokud nebudeme v následujícím roce vybráni, spustíme kampaň, která lidem konečně „otevře oči“ !  :smich:  :smich:  :smich:

Takže asi tak… Když nejde o život, jde o peníze  :usmev: .

 

 

 

 

 

 

 

 

5 2 hlasů
Hodnocení článku
Líbí se Vám tento článek? Sdílejte ho pomocí tlačítek níže. Děkujeme  :mrknuti:
Upozorňování
Upozornit na
guest
4 komentáře
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Jirka Kadlec

Luboši, Luboši, Vy máte zřejmě sklerózu…   :usmev: 
XDAVX X. je, jak dobře víte, Vám dobře známý Ing. David Bražina, Ph.D., který chodil s Vaší dcerou Markétou, tak z něj nedělejte hloupého anonyma…

Rubinus

On není tak docela anonymní. Ale vsadil bych se, že to víte…. Ostatně, co se těch titulů týká, v jeho případě máte dokonce 2v1. 🙂
 

Zdenek Cekal

„Normálnímu člověku (nemluvím o „absolutních“ abstinentech jako jsou David Navara nebo Limonádový Joe), uvyklému na jisté dávky alkoholu, nestačí dvě deci rumu ani na otevření webu nss.cz. Po větším množství si odvážnější uživatel dovolí rozkliknout i nějaký nadpis (který je vždy s velkými písmeny na začátku každého slova  :smich: ) a když si člověk „dopřeje“ ještě o trochu více, riskne i přečtení textu, popřípadě (ale to už je fakt jen pro otrlé pijany) i komentářů.“
PS. Luboši, jsi živoucím důkazem toho, že četba webu nss.cz způsobuje trvalé poškození zdraví. Stal se z tebe „díky“ Petru Koutnému notorický pijan. Být tebou, zvažoval bych soudní žalobu na duo RaP, nebo žádal finanční odškodné za pobyt v protialkoholní léčebně. Obsese je sviňa, viď?
 

4
0
Zajímá nás co si myslíte, směle komentujte.x
()
x