Předsedou ŠSČR zvolen Martin Petr

25. února 2023 se konala Konference ŠSČR. Sjelo se celkem 52 delegátů. Kandidátku postavily dva týmy. První tým Martina Petra a druhý tým Elišky Richtrové.

Po sečtení všech hlasů byl zvolen novým předsedou Martin Petr, který získal 44 hlasů,  Elišku Richtrovou podpořilo 6 delegátů.

Vítěznému volebnímu týmu gratulujeme a přejeme hodně sil a úspěchů v další práci.

Zprávu o volbě si můžete přečíst na stránkách ŠSČR.

5 3 hlasů
Hodnocení článku
Líbí se Vám tento článek? Sdílejte ho pomocí tlačítek níže. Děkujeme  :mrknuti:
Upozorňování
Upozornit na
guest
4 komentáře
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Petr Kraus

Dobrý den, před třemi měsíci byl zvolen Martin Petr předsedou ŠSČR s velkou podporou. Nicméně vnímám velmi negativně jak se rozehrává partie poškodit předsedu a ostatní členy a celkově šachový svaz. Vedou mě k tomu komentáře na RP-ŠACHY, kdy tam čtu ,že pan Martin Petr je označován za psychopata, hnůj apod. Pokud svoboda slova a svobodné názory se budou prezentovat tímto stylem v šachovém prostředí-tak to vnímám jako nesvobodu. Pro mě svobodné názory byli vyjádřené 25.2.2023.

Petr Kraus

Pane Jílek, už se nebude vyskytovat, naopak je dobře ,že takovou cestou jít nechcete. Víte, že já sem píšu a většinou jenom chválím.. Tohle , ale už bylo na mě moc a měl jsem potřebu zareagovat a zastat se vedení svazu, tak se na mě nezlobte.   :valim-oci: 

Jaroslav Hadrava
  1. odstavec – informace o konání volební konference,
  2. odstavec – výsledky,
  3. odstavec – gratulace vítězi,
  4. odstavec – odkaz.

Jak milo číst stručnou, rychlou a objektivní informaci o důležitém domácím šachovém dění na webu, kde svět je stále ještě normální.  :ok:   :srdce: 

4
0
Zajímá nás co si myslíte, směle komentujte.x
()
x