Rozdali jsme ceny v hodnotě 8 349,- Kč

11.1.2020 se od 12:30 začaly scházet děti do restaurace THALIE v centru Brna. Turnaj pro starší děti byl nazván podle hlavního sponzora turnaje, tudíž jméno BUREŠ OPEN. Na startu turnaje BUREŠ OPEN se sešlo 28 dětí. Turnaj pro mladší děti byl nazván HŘÍBATA OPEN a na startu se sešlo 21 dětí.

Na děti v průběhu šachové události dohlížel pečlivě vybraný dozor od Šachové školy HŘÍBATA. Jmenovitě: Jaroslav Bureš, Josef Kratochvil a Simona Suchomelová. Navíc ve vedlejších salóncích seděli rodiče, kteří byli neustále připraveni na dálku psychicky podporovat svoje děti.

Šachy jsou krutá hra, a vyhrát může vždy pouze jeden. Zároveň je si potřeba uvědomit, že i ten který v šachu pořád prohrává, tak to v životě může dotáhnout hodně daleko, protože šachy rozvíjejí mentální schopnosti člověka. V několika průzkumech se zjistilo, že děti, které hrají šachy, tak mají ve škole lepší známky než děti, které tahat šachovými figurkami neumějí.

Oba turnaje se odehrály na 5 kol. Při závěrečném vyhlašování každé dítě dostalo cenu. Navíc děti, které si přišly pro cenu v tričku Šachové školy HŘÍBATA tak dostaly ceny 2, respektive jednu věcnou a jednu finanční v hodnotě 50 Kč. Na závěr vyhlašování byla ještě bonusová cena – čajová souprava, o jejím výherci rozhodl los.

Výsledky BUREŠ OPEN najdete na https://chess-results.com/tnr506286.aspx?lan=5
Výsledky HŘÍBATA OPEN najdete na https://chess-results.com/tnr506285.aspx?lan=5

Závěrem, pokud se Vám turnaj líbil, tak to řekněte i svým známým.

Pokud se Vám na turnaji něco nelíbilo, tak to napište mně a já to do příště zlepším.

S přáním pěkných dnů Jaroslav Bureš, předseda Šachové školy HŘÍBATA.

0 0 hlas
Hodnocení článku
Líbí se Vám tento článek? Sdílejte ho pomocí tlačítek níže. Děkujeme  :mrknuti:
Upozorňování
Upozornit na
guest
1 komentář
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Jílek

Za komentář vyjadřující sympatie s článkem o turnaji dětí může dát minus akorát blbec  :udiveny:

1
0
Zajímá nás co si myslíte, směle komentujte.x
()
x