Reprezentační hádanka – vyhrajte partii s vybraným mistrem na YouTube šachy.cz

Ve spolupráci s ŠSČR obnovujeme oblíbený formát „Hodinka s mistrem“ na YouTube kanálu šachy.cz! Už v úterý 10. 11. od 18:00 vyzve GM Zbyněk Hráček odvážlivce k bleskovce hrané tempem 3+2! Pokud vyřešíte jednoduchou hádanku, můžete si zahrát i vy!

Opakování je matka moudrosti a tak jen ve zkratce připomenu, co to Hodinka s mistrem je. Během ní mají registrovaní uživatelé portálu šachy.cz příležitost vyzvat titulované hráče a získat zajímavé slevy. Navíc mistr během hry partii komentuje a vysílá pro ostatní přímým přenosem na náš YouTube kanál.

Jak už bylo avizováno, v úterý 10. 11. bude mistrem GM Zbyněk Hráček, ale věřte, že je toho víc, na co se můžete v nadcházejících týdnech těšit.  Podařilo se nám domluvit vskutku luxusní složení, kdy každý z pětice plánovaných mistrů má bohaté zkušenosti s reprezentací!

A kdo bude dál? Neřekneme to napřímo, ale naštěstí můžeme alespoň naznačovat  :mrknuti:

Písmena iniciál křestních jmen a příjmení mistrů jsou B, D, H, J, J, N, Š, V, W a Z.
Písmena Z a H můžeme směle škrtnout, protože je jasné, že patří Zbyňku Hráčkovi.

A zde je vaše šance. Pokud se vám podaří ze zbývajících písmen poskládat jména ostatních čtyř chystaných účastníků, budete mít garantované místo za šachovnicí proti vámi vybranému soupeři (na výběr budete mít celou pětici včetně Zbyňka Hráčka).

Ten, kdo první napíše pod tento článek do komentářů jména čtyř tajemných mistrů, si bude moci vybrat, proti kterému z nich si bude chtít zahrát. Tak zkuste své štěstí  :usmev: Hrajeme do pondělní půlnoci (9. 11. 23:59:59).

Hodinky s mistrem se teď budou hrát téměř každé pondělí nebo úterý a pokud chcete mít jistotu, že je nepropásnete, doporučujeme dát odběr našeho YouTube kanálu, vyplatí se to!

Loading

5 5 hlasů
Hodnocení článku
Líbí se Vám tento článek? Sdílejte ho pomocí tlačítek níže. Děkujeme  :mrknuti:
Upozorňování
Upozornit na
guest
14 komentářů
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Jiří Malý

David Navara
Joanna Worek
Jiří Štoček
Vlastimil Babula
 

Adriana

2 pan Jílek. Hodinka není atraktivní, i já jako velký fanoušek mám problém na ni koukat. Nezlobte se, ale je to tak. Vy jste schopen přitáhnout skvělé hráče, ale ten formát je nezáživný. Sám to musíte vidět i z počtu sledujících. Zkuste třeba battle dvou silných hráčů na pár partií. To bude mít šťávu, bude to atraktivní. Nebo nějakou podobnou verzi. Plát vs Žilka, nebo Štoček vs Navara, Nguyen vs Lázňa, Vykouk vs Kraus atd. Nevím koho umíte dotáhnout, ale to by bylo jiný kafe. Pojdtě do toho!

Adriana

V prvním jsem psal negativně, protože jsem to tak cítil. Ve druhém píšu konstruktivně, alespoň podle mého názoru. Pokud mě vnímáte jako trolla, pak je mi to líto, ostatně myslím, že se trollové projevují jinak než dvěmi příspěvky. Smažte si mě, je to Vaše právo, Váš web. Druhá varianta by mohla být zamyslet se, jestli třeba ten můj návrh nemá smysl, dobrou myšlenku a třeba taky pravdu.

Zdenek Cekal

Též si myslím, pane Jílku, že se nejedná o pana Koutného. Stavba vět se liší od jeho běžné produkce na nss. Dále „Adriana“ si přivstala viz. nekřesťanská doba 8. 11. 2020 5:26. Petr začal publikovat 08.11.2020 v 07:11…Kdyby se porovnaly IP adresy „Adriany“ a Petra, bylo by zřejmé, zda, či nikoliv, se jedná o identické osoby.

Zdenek Cekal

Babula Vlastimil, Navara David, Štoček Jiří a Worek Joanna.
PS. Mám na Vás dotaz, pane Jílku. Kdy bude hrát paní Worek? Joanna má se mnou nevyřízený účet. Proto by měla dostat šanci na reperát a já opětovnou příležitost prokázat, že ženský šach je méněcenný.

Zdenek Cekal

Pane Jílku, trvám si na svém. Ženský šach, alespoň ten v České kotlině, stojí za starou belu. Finanční prostředky, investované ŠSČR na podporu talentů z řad dívek, jsou peníze vyhozené oknem. Jediná šachistka, která má můj respekt, se jmenuje Judit Polgár. A abych nehovořil do větru…Nabízím Vám sázku. Pokud mě Joanna porazí, či udrží remis černými kameny, do 60. min po skončení „hodinky s mistrem“ zašlu na účet „šachy.cz“ částku, která plně pokryje náklady na honorář paní Worek. Podrobnosti můžeme doladit pomocí našich soukromých emailů, nebo telefonicky. V případě mého zdaru nežádám po Vás nic. Uvidíme, pane Jílku, zda Joanně to více sluší za šachovnicí, či u sporáku v kuchyni.
PS. Během partie se mnou, může paní Worek mlčet (což je u ženských vzácný dar), aby tedy zbytečně neztrácela ELO bodíky…
 

Zdenek Cekal

S paní Worek jsem připraven kdykoliv sehrát zápas na 6 partií v tempu 3+2. Pokud by tedy souhlasila. Nechť si dále stanoví peněžní částku o jakou by se hrálo. Navrhuji nicméně strop 3000,-Kč/hráč(ka). Jelikož neznám kontakt(y) na Joannu, máte, pane Jílku, volné pole působnosti (případný) duel domluvit.
Komentáře považuji za jemně škádlivé, nikoliv urážlivé. Joannu, jako profesionálku každým coulem, by podobné drobnosti neměly traumatizovat.
Možná si to, pane Jílku, neuvědomujete, ale naskýtá se jedinečná příležitost k „Battle of the sexis.“ Na jedné straně nesympatický, samolibý, drzý chlápek důchodového věku s prořízlou hubou, navíc xenofob, šovinista, rasista, jedním slovem hovado…Na straně druhé krásná, emancipovaná, hrdá žena. Duel by měl větší náboj, než „hodinka s mistrovou.“
Stručně…Domluvte, pane Jílku, můj zápas s Joannou. Když už nic jiného, alespoň si spravím náladu po prezidentských volbách v USA.
 

Pan Zvukař

 Jiří Štoček, David Navara, Joanna Worek, Vlastimil Babula

Rostislav Rotrekl

David Navara, Jiří Štoček, Vlastimil Babula, Joanna Worek

14
0
Zajímá nás co si myslíte, směle komentujte.x
()
x