BetSys otevřené MČR v online bleskovém šachu se blíží

Již za 5 dní bude zahájeno BETSYS OTEVŘENÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V ONLINE BLESKOVÉM ŠACHU 2021! Kromě velmi zajímavého cenového fondu čeká na zájemce také jedinečná možnost zahrát si s českou šachovou jedničkou, GM Davidem Navarou.Startovní listina k dnešnímu dni (12.4.) čítá krásných 164 jmen. Neváhejte tedy, zasílejte přihlášky na email mcronline@email.cz a staňte se součástí jedné z největších akcí roku 2021! Průběžnou startovní listinu naleznete na chess-results.

Skvělou zprávou pro všechny účastníky je také to, že byl rozšířen cenový fond! Dále byla po 6. kole přidána přestávka na 5 minut. Veškeré novinky naleznete v propozicích.

Velké poděkování patří všem partnerům akce, jmenovitě generálnímu sponzorovi akce, firmě BetSys, dále firmám Naše kytky, Svoboda a syn, Dopravní stavby Brno, Gascontrol, Domy z Česka, Hasan & Sons, IBK Trade, serveru chess.com a panu JUDr. Jiřímu Navrátilovi!

V sobotu 17. dubna od 18:00 se na vás těším nejen já, ale i celý organizační tým!

Vojtěch Plát

5 2 hlasů
Hodnocení článku
Líbí se Vám tento článek? Sdílejte ho pomocí tlačítek níže. Děkujeme  :mrknuti:
Upozorňování
Upozornit na
guest
4 komentáře
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Remcik z Banika

Tak to máme za sebou, fajne to bylo !

Remcik z Banika

I region razovity (Moravskoslezský) bude mít přebor, 30.4. http://www.mkss.cz/online-krajsky-prebor-v-bleskovem-sachu-21-bez-omezeni-veku/

Vojta Plát

Pořádně se nad tím zamysli a jednou ti to možná dojde.

Tonda Duda

Hráči z Libereckého kraje mají možnost se na MČR probojovat zdarma. Otevřený krajský přebor se hraje tenhle čtvrtek 15.4.
Propozice zde: http://sachyjablonec.blogspot.com/2021/04/krajsky-prebor-v-online-bleskovem-sachu.html
 

4
0
Zajímá nás co si myslíte, směle komentujte.x
()
x