ČEZ novým titulárním partnerem MČR v bleskovém šachu

Jsme velice rádi, že se Skupina ČEZ stala novým titulárním partnerem otevřeného MČR v bleskovém šachu 2021, které plánujeme na sobotu 11. prosince v Brně. Spolupráci se podařilo domluvit díky Pavlu Matochovi a společnosti Šach Mat s. r. o. a přinesla mimo jiné výrazné navýšení cenového fondu.

Cenový fond se rozšiřuje i o ratingové kategorie a podstatně se navyšují i ceny pro vítěze a další v pořadí. Celkově je cenový fond turnaje navýšen o 100.000 Kč na celkových 230.000 Kč. Detaily si můžete přečíst v nových propozicích zde. Současný stav přihlášek najdete na tomto odkazu. Turnajový vklad zůstává stejný jako v minulých ročnících a v rámci podpory funkcionářů mají opět celorepublikoví a krajští funkcionáři účast zdarma. Přihlášky do turnaje se zasílají přes online přihlašovací formulář. Turnajový vklad se platí až na místě v hotovosti.

Pokud by zhoršující se epidemiologická situace zabránila v konání tohoto mistrovství či si vyžádala nějakou modifikaci podmínek účasti, budeme o tom zde na webu a také přímou emailovou zprávou všem přihlášeným informovat. Za současných opatření (systém O – N, detaily zde) jsme připraveni akci uskutečnit. Těšíme se na setkání!

5 2 hlasů
Hodnocení článku
Líbí se Vám tento článek? Sdílejte ho pomocí tlačítek níže. Děkujeme  :mrknuti:
Upozorňování
Upozornit na
guest
1 komentář
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
kyssling

Elo dobrý nemám, je to v Brně, šachy hraji blbě …. Já jen abyste se mnou nepočítali 🙂

1
0
Zajímá nás co si myslíte, směle komentujte.x
()
x